Odp: Akyga16 vs. klonX
Obie prace s? IMO s?abe. Na 1 widzimy bagna, dach jakiego? domu. Za? na 2 sam dom.
Praca nr 1:
Same tereny wok?? domku s? s?abe. Po prostu porobione bagna, pododawane pierdo?y z zak?adki doodad w RME (nie obchodzi mnie je?li korzysta?e? z SME, bo oba maj? te same mo?liwo?ci, a RME ma nawet ich o wiele wi?cej).
Sam dom trudno oceni?. Co mi mo?e powiedzie? dach na kt?rym ros?y drzewa, kamienie nie wiadomo sk?d, na dodatek bez ?adnych pi?ter, kt?re upi?kszy?yby go?
Praca nr 2:
Tu za to jest na odwr?t. Bagna do kitu, a w?a?ciwie ich brak, ale ten kawa?ek ich, kt?ry zosta? pokazany jest ?adnie wykonany.
No i mamy tutaj ju? pokazany dom. Troch? w nim brudno. Nie chcia?o si? komu? wywala? tych kamieni, kt?re go za?miecaj?, ale jest do?? ?adnie wykonany - przede wszystkim jest ma?y, oraz skromny, co mi pasuje do klimaty bagien.
Nie odda?bym g?osu na ?adn? prac?, ale gdyby przyjrze? si? tematyce - jest ona zwi?zana z DOMKIEM na bagnach, a nie o samych bagnach. Tak?e g?os na prac? nr 2, bo moim zdaniem jest bardziej klimatyczna oraz lepiej oddaje temat prac ni? 1.
G?os na prac? nr 2 (na przysz?o?? - poka? wi?cej terenu :>)!