• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Akyga16 vs. klonX

Status
Zamknięty.

Akyga16

Advanced User
Kwiecień 16, 2010
Liczba reakcji
12
TEMAT PRACY : Opuszczony Dom Na Bagnach

PRACA NR 1.
screenshot2010052317291.png

PRACA NR 2.​
chataf.png

G?OSUJEMY PRZEZ 3 DNI/B]
NIECH WYGRA LEPSZY ^^

Odp: Akyga16 vs. klonX

Praca nr 1 , wiecej szczegolow , wiekszy obszar , 2 to jakas daremna.

Mimo i? praca nr. 2 jest bardzo ma?a to i tak na ni? oddaj? sw?j g?os.
Nie ma ona b??d?w, jest wykonana o wiele lepiej ni? jedynka, szczeg??owa i w og?le bardzo ?adnie si? prezentuje, czego nie mo?na powiedziec o kwadratowej jedynce.

2!

Oddaje g?os na prace nr1 poniewa? ma wi?cej szczeg???w i jest du?o wi?ksza...

Obie prace s? IMO s?abe. Na 1 widzimy bagna, dach jakiego? domu. Za? na 2 sam dom.
Praca nr 1:
Same tereny wok?? domku s? s?abe. Po prostu porobione bagna, pododawane pierdo?y z zak?adki doodad w RME (nie obchodzi mnie je?li korzysta?e? z SME, bo oba maj? te same mo?liwo?ci, a RME ma nawet ich o wiele wi?cej).
Sam dom trudno oceni?. Co mi mo?e powiedzie? dach na kt?rym ros?y drzewa, kamienie nie wiadomo sk?d, na dodatek bez ?adnych pi?ter, kt?re upi?kszy?yby go?

Praca nr 2:
Tu za to jest na odwr?t. Bagna do kitu, a w?a?ciwie ich brak, ale ten kawa?ek ich, kt?ry zosta? pokazany jest ?adnie wykonany.
No i mamy tutaj ju? pokazany dom. Troch? w nim brudno. Nie chcia?o si? komu? wywala? tych kamieni, kt?re go za?miecaj?, ale jest do?? ?adnie wykonany - przede wszystkim jest ma?y, oraz skromny, co mi pasuje do klimaty bagien.

Nie odda?bym g?osu na ?adn? prac?, ale gdyby przyjrze? si? tematyce - jest ona zwi?zana z DOMKIEM na bagnach, a nie o samych bagnach. Tak?e g?os na prac? nr 2, bo moim zdaniem jest bardziej klimatyczna oraz lepiej oddaje temat prac ni? 1.

G?os na prac? nr 2 (na przysz?o?? - poka? wi?cej terenu :>)!

Ostatnia edycja:

Wiedzia?em, ?e nic dobrego z tego nie mog?o wyj??. Obaj zrobili?cie prace w nieca?y dzie?, efekt musia? by? w istnie dupiatym stylu. G?os na numero ?an, poniewa? s? efekty pustego domu, takie jak paj?czyna. Praca wi?ksza, tyci lepsza, ale r?wnie ?a?osna.
G?os na jeden!

Ci?zki wyb?r. Ale patrz?c na jedynke to a? smia? mi si? chce. Drzewa na dachu? Kwiatek na bagnach? Wszystko jest wykonane w autoborderze. Wi?c m?j g?os oddaje na prace numer 2, mimo i? autor poakza? ma?o terenu jest wykonana schludniej.

Oddaj? g?os na prac? nr 2. Jest mo?e ma?a ale lepiej si? prezentuje i ma lepiej wykszta?con? cech?- harmoni? : ]

2!

Witam. No wi?c ja tak?e m?j g?os oddam na prac? numer dwa. Dlaczego? Mo?e domek nie jest za du?y ale i tak jest du?o ?adniejszy od tego w pracy numer 1. W pracy ten domek jest troch? za du?y i to mi si? nie podoba (ka?dy mo?e mie? inne zdanie). No wi?c g?os leci na prac? numer 2.

heh... obie prace s? na pocz?tkuj?cym poziomie ...
Autor pracy 1 nic szczeg?lnego nie pokaza? , tak samo jak 2... Spodziewalem si? po nich co? lepszego , no ale c?? 1 dzie? pracy - ma?o zrobisz... ... oddaje g?os na prace nr. 1 gdy? w 2 g?wno wida? :(

Praca nr 1 bo:
-W nr 2 wida? tylko domek
-Wi?kszy teren wok??
-Bardziej mi si? podoba;p

G?os oddaj? na prac? nr.2, poniewa? jej autor ?wietnie zrozumia? temat pracy "Opuszczony Dom Na Bagnach".Wida? wszystko co powinno by?. Praca nr.1 Bardziej pasuje do tematu "Bagna"bo domek to raczej detal.

Praca numer 2. jest bardziej dopracowana i estetyczniej zrobiona, w pracy numer 1. nie podobaj? mi si? te drzewa na dachu, po prostu dziwnie to wygl?da.

G?os na 2.

Pierwsza praca jest kiepska detalicznie - takie kwadratowe lokacje jak na oko - bez ?adnych pi?ter ten dom - w og?le tak dziwnie wygl?da.

Druga mapa te? idzie na takim samym poziomie jak wy?ej - ale jest bardziej efektowna - ?adniejsza

G?os na prac? nr. 2

Glos na 2!
Praca nr. 1 jest monotonna.Jeden i ten sam item walniety na cala mape... i to samo z innymi rzeczmy!
Zas praca nr. 2 jest mala,lecz nie znaczy ze to jest powod zeby byla gorsza...(fakt ze malo widac)
Nie liczy sie wielkosc lecz pomyslowosc i wykonanie,a co za tym idze,ladny efekt koncowy.
Glos Na 2!

Ostatnia edycja:

Oddaj? g?os na prac? numer 2.
Co z tego, ?e jest mniejsza, jak lepsza.
1 jest zrobiona nudno, pouk?adanie czego w naturze nie ma.
W 2 jest chaotyka, przedstawia to ciekawy klimat pracy.

Witam
M?j g?os oddaj na prace numer dwa , jest mo?e ma?o pokazane lecz lepiej wygl?da wed?ug mnie oczywi?cie. Na praca numer jeden jest du?o wi?cej pokazane lecz wszystko wygl?da monotonnie i nie jest pokazane co jest w ?rodku i jako? dach mi si? nie podoba .
Tak wi?c m?j g?os oddaje na prace numer 2.

Pozdrawiam Vioxon

Wynik - 11 - 5 (wygrywa KlonX)
gZ ;]
Prosz? o zamkni?cie ^^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry