• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

94 ek Guardia

Status
Zamknięty.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
68
Witajcie moi mili ;)

Przedmiot: 94ek Guardia
Cena: 70z?
Forma p?atno?ci: Przelew na konto mBank
Kontakt: gg 6893753 / mail : kosmidis1@op.pl

A teraz szczeg??y :

Oto nadszed? ten czas, czas w kt?rym definitywnie ko?cz? swoj? przygod? z tibijsk? pikseloz?.Wszystkie wcze?niejsze konta albo posprzedawa?em, albo potraci?em w dziwnych okoliczno?ciach.Zosta?a mi jeszcze moja jedna kochana posta?, 94ek na Guardii.
Skille i ekwipunek widoczne s? na screenie :

Full noblewoman outfit, z mount?w osio?ek, misiu i panda.Temat ze zdj?ciami postaci od ok.50lvl jest na Forum w odpowiednim dziale, wystarczy poszuka?.

Konto, na kt?rym jest posta? ma rk, kt?rego nie posiadam.W zwi?zku z tym, ?e posta? sprzedaj? przez serwis Allegro.pl, daj? Ci 45 dni na wystawienie komentarza.Mo?na oczywi?cie grac bez zmiany rk i danych, bo konto mnie nie interesuje, ale je?li kto? woli mie? absolutn? pewno?? - daj? czas na zmian? wszystkiego.

Nie interesuje mnie utrata reputacji na Forum (o ile tak znienawidzona osoba jak ja takow? posiada ;)), wi?c mo?ecie by? spokojni.
Po uzgodnieniu ceny, wstawiam aukcj? na Allegro.pl, tak ?eby nie by?o najmniejszych w?tpliwo?ci.

To tyle ode mnie, je?li macie pytania, to kontakt do mnie jest u g?ry, piszcie tak?e pw na Forum.Cena 70z? nie jest wi???ca, mo?emy si? dogada?, wi?c nie zra?aj si? od razu.

Pozdrawiam,
aramiszon

Odp: 94 ek Guardia

Od?wie?am, cen? zawsze mo?emy ponegocjowa?.

postac mia?a pacc ? jakie quest ma zrobione ? ma jakich? ziomk?w ?

postac mia?a pacc ? jakie quest ma zrobione ? ma jakich? ziomk?w ?

Tak, posta? mia?a 2-3 razy PACC 30dni, zrobiony Rashid, Blue Djinn, questy na wyspy itp.
Zostawi?em przyjemno?? wykonania ANNI, PoI, Wrtah of the Emperor i innych.
List? ViP zostawiam, w wi?kszo?ci s? to znajomi z Forum z kt?rymi bardzo cz?sto chodzi?em na questy i polowania, posta? jest w najstarszej gildii na Guardii.

Link do aukcji Allegro :

Guardia! 94ek od zaufanego sprzedawcy ! (2057535588) - Allegro.pl - Wi?cej ni? aukcje. Najlepsze oferty na najwi?kszej platformie handlowej.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry