[8.55] NaxedOt 7.5 [Sql & Sqlite]

Status
Zamknięty.
Odp: [8.55] NaxedOt 7.5 [Sql & Sqlite]

wiec sry ale nie znam sie na takich otsach ;p wole jednak xml tam jest wszystko wygodnie zrobione i bez problemu mozna edytowac takiego otsa ;p ja mam kilka takich popobieranych ots?w 7.6 a jednego cz?sto edutuje .
A jakbys byl tak mily odp. bys mi jak zalorzyc tamta baze ?

Mam pytanie co do tego silnika, gdzie jest ten many co robi si? u niego addony albo jak on sie nazywa. Z g?ry dzi?ki ;p

proponuje wejsc w folder z npc i tam poszukac go a potem jego polorzenie na mape jak masz tam gma na tamtym serwerze to potem sie teleportujesz do niego, albo go przywolac ;p bo ten od addon?w to mozna znale?? na r??nych serwach od chyba tibii 8.1 , jak znajdziesz na jakims serwie tego npc, to tak jak pisalem wystarczy zrobic ;p to tylko rada zrobisz jak bedziesz chcial

@szkodnik2103
NPC Varkhal jest od addon?w. Stoi w jednej z wierzy w ?wi?tyni. ?atwo znajdziesz ;]

@TOPIC
Nadal problem z mapk?(edycja poprzez RME) :(

Pisalem juz w tym temacie ze pobierz sobie RME 1.1.10 i nie rob aktualizacji i usun tibie i rme jezeli miales wczesniej zainstalowane. Ja mialem ten sam problem ale po zainstalowaniu RME 1.1.10 bylo wszystko git. Przepraszam, za nabijanie poostow:D

Wie ktos moze czy Demon oak jest dla ozdoby czy ktos chial qlest zrobic ^^...
bo w temacie pisze ze to jest qlest ale zaduzo z tym qlestem nie mozna zrobic ;p...:hah:

Ten PIERWSZY ots pod tibi? 8.55 jest taki sobie poniewa? nic szczeg?lnego nie dodali w tej wersji. Mapka jest jak dla mnie okropna, straszny harmider ;/
a z miast nie ma wyj?cia i wszystko jest po rozrzucane npc i miejsca wa?niejsze

Og?lnie ocena 5/10 (bo by? pierwszym serverem pod tibie 8.55)

pozdro ;/

Nie ma keyloggera ani virusa tylko co wykrywa program to win32 ale to nie grozne. Mozna zrobic buga lazac po lawie xD
A tak to 9/10 silnik ladnie poprawiles :0

wow otsik kozacki nie wiedzialem ze naxedy tak malo bugow maja!! czy moze to tylko nowa wersja? w kazdym badz razie napewno bede go hostowal

Z FARTEM ZIOMAL

Nastempujace bledy to oak , nie dzialaja berseker poty itp... i jeszcze changegold piszesz 2 u npc, i chyba normalnie na serwie piszesz 2 i wyskakuje informacja ze nie podawaj passow itp ...
wiekszych problemow nie znalazlem... moze djin ktory stoi w dp...

Witajcie ! ?ci?gno?em sobie ten silniczek i gdy chce wrzuci? swoj? mape to wuskakuje b??d... co to mo?e by?? cielnt mojej mapy to 8.54
[20/04/2010 15:08:34] > FATAL: OTBM Loader - Could not open the file data/world/NaxedMap.otbm. prosi?bym o szybk? odpowied? ;p

jakiego map edytora uzywasz???
musisz uzywac RME-win-1.1.10 zreszta jak napisal ktos wczesniej ...

Ja bugi w silniku i na mapce naprawi?emlol

No silnik dobry pare bled?w z schodami i mam problem z inq zrobilem new hara all romy <naciskalem na posongi> i naciskam na tego m wola na koncu i nie moge wejsc
impossible czy jakos tak mi wyskakuje plz help
za silnik 5/5 daje
Nastempujace bledy to oak , nie dzialaja berseker poty itp... i jeszcze changegold piszesz 2 u npc, i chyba normalnie na serwie piszesz 2 i wyskakuje informacja ze nie podawaj passow itp ...
wiekszych problemow nie znalazlem... moze djin ktory stoi w dp...
wyskakuje ci nie podawaj pass?w jak napiszesz 2 bo
jestes na god wejdz w baze danych i zmien passy na swoje .. to nie jest blad jak cos

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super silnik polecam /\ zarombisty silnik tylko by? poda? acc maker. narka
|
|
sorry ?e pisze post pod bostem ale Tomston dlatego ci b??d wyskakuje bo potwory s? niedostosowanie i inne przedmioty dostosowane do mapy
Pozdro Dla Ciebie sisiek123:p:p:p:p
Notka moderatorska:
Po??czone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Silnik po prostu boski !!! Wszystko pi?knie ?adnie !. NaxedOt jest chyba najlepszym silnikiem wed?ug mnie.

@Myron27

Nie ma ?adnego wirusa/keyloggera. Przecie? masz podany skan i sprawdzenie przez moderatora ...

Polecam silnik. Czysty ,dobry i dopracowany. Odpali?em go i nie zauwa?y?em bug?w i b??d?w.

Da? by kto? link do acc maker pod tego ots ? PLX ;p
Pozdro.

plis jak sie zalogowac jakie passy gm i gdzie jes sprawdzic i jak ?

wyskakuje ci nie podawaj pass?w jak napiszesz 2 bo
jestes na god wejdz w baze danych i zmien passy na swoje .. to nie jest blad jak cos

Sory nie zauwazylem tego moj blad... wydawalo mi sie ze tez na innych acc mi to wyskakuje ... :)
ale co

Status
Zamknięty.
Back
Do góry