Inne [8.54]Problem z nowymi grafikami

Status
Zamknięty.

remus934

User
Luty 9, 2014
Liczba reakcji
0
Witam!
Doda?em nowy tibia.spr i tibia.dat (w obu plikach grafika dodana poprawnie) i chc? doda? nowe itemy (z now? grafik?) oraz nowe wygl?dy potwor?w wraz z ich zw?okami (corpse).
Problem polega na tym ,?e nie dzia?a mi OTItemEditor 0.3.7 (8.54) i nie mam jak tego zrobi?...
Kto? wie jak mo?na rozwi?za? ten problem?

Odp: [8.54]Problem z nowymi grafikami

Co dok?adnie ci nie dzia?a jaki masz bug co kolwiek albo po prostu u?yj TibiDatEditor 8.70 :D

ja w noxitu robi?em i g?wno nic mi potem nie chcia?o dzia?a? :[ otitem editor :D

Zmiencie sygnature w item edytorze w graphics.dat ^^

uuu Dzi?ki 1 raz go widz? dodaj polsk? masz racje :D dzi?ki

witam wie ktos moze jak dodac nowe pokemony do klienta wyciagnac naprzyklad palkie z jednego klienta i walic do 2 albo ma ktos link do dobrego poradnika jak to zrobic lub zrobi to dla mnie dam mu 2 klienty a on z 1 wali mi sh do 2 dam reput albo doladowanko do jakes sieci :D

---------- Tre?? dodana o 19:26 ----------

na zachete dodam ze doladowanie do 50zl wiec warto pisac tu kto chce 50zl zarobic jak pow wy?ej w jaki spos?b

#Up:
?ci?gn?? clienta jednego serwera.
?ci?gn?? program do edycji tibia.dat i spr, np. Object Builder, a jak potrzebujesz innych alternatyw to jakiego? Noxitu czy co? jeszcze innego.
Za pomoc? programu do edycji tibia.dat i spr wyci?gna? outfit pokemona i za pomoc? tego samego programu doda? go do drugiego clienta.

tak robilem dat.editorem ale nie zapisuje tego co dodam do clienta wiec licze na jakes linki do poradnikow linki do programow itp

---------- Tre?? dodana o 00:44 ----------

albo ziomus daj jakis link do tego obiect builder lub cos bo nwm gdzie to znaide szukalem ale niema i powiec jak robic :)

certyfikat jest nie wa?ny link nie dziala dajcie jakes dobre linki bo psycha mi pada juz :/

Thorge D poda? Ci linka gdzie znajdziesz niedo??, ?e ?r?d?a programu to jeszcze skompilowan? ju?, gotow? do u?ycia aplikacj?.
Jak trzeba Tobie podawa? bezpo?rednie linki to kiepsko widz? Twoj? bieg?o?? w korzystaniu z tego typu program?w.

Aby pobra? niezb?dne Adobe AIR kliknij TUTAJ
Aby pobra? Object Builder (program do edycji dat i spr) kliknij TUTAJ
Je?li potrzebujesz pomocy w korzystaniu z programu kliknij TUTAJ
Je?li potrzebujesz czego? jeszcze kliknij TUTAJ

ten typ gada nie po polsku wiec jak ja mam go zrozumiec?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry