• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.00 [8.0] TorgOT

Status
Zamknięty.

Seya

Senior User
Czerwiec 4, 2008
Liczba reakcji
83
6IgjkEC.png

Informacje:

*Strona: http://torgot.pl/ (od 04.11.2014)
*IP: torgot.pl
*port :7171
*Klient: 8.0 + anty bot system.
*Data startu: 08.11.2014 godzina 18:00

Exp - x4
Skills - x5
MLevel - x5
Loot - x1.5

*Regeneracja HP&MP x2
*Sklepik torgot - do wyboru tylko Premium 5z? za 30dni (umo?liwia nam kupno domk?w i nowe outfity).
*??czenie run i przedmiot?w.
*Task system.
*System trenowania - b?dzie mo?na trenowa? na mnichach dopiero po wykonaniu misji a koszt za minute treningu to 2 punkty soul.
*Nowe questy.
FtrNxas.png

dSOpvKd.png

nyoap8R.png

q3XvVrs.png

KizzUHy.png

*Nowy spell system:
Great Fireball - 340 - x3
Adura vita 320 - x1
Adori gran - 150 - x5
Adevo mas hur - 600 - x3
Adori vita vis - 450 - x1
[...]

*Zdj?cia:
PB80qHJ.png

hvKAAmT.png

mq45mkM.png

2roDKp9.png

ZOtp4ou.png

lzUBbAv.png

Odp: [8.0] TorgOT

Na 1oo% zagram. Pomoge w reklamie.

Projekt idealny. Wszystko zrobione dla gracza a nie dla kasy, wielki szacunek Tomaszu. Zagram na 100%, my?l?, ?e znajdzie si? sporo os?b kt?re z entuzjazmem przyjm? ten serwer. Dawno nie widzia?em takiego projektu, dopracowanego do ko?ca. Polecam wszystkim!

Wje?d?a? na OT po otwarciu ;]]]

Dzisiaj udost?pni?em wam strone serwera, mo?ecie swobodnie zak?ada? konta i postaci, przykro mi ale wole zosta? przy generowanym numerze, unikniemy tym samym wielu problem?w, dlatego radze przygotowa? sobie notatnik :P

Co do sklepiku to premium i niekt?re domki (normalne).
Djiny przez pierwsze dni b?d? dost?pne dla ka?dego, p??niej jednak wejdzie aktualizacja z misj?/misjami.

Powiedzcie mi czy chcecie mape respawnu, oczywi?cie bardzo okrojona wersja pare expowisk.

Zapraszam do zak?adania kont:
http://torgot.pl/

No, zobaczymy co to takiego ;)
Protok?? 8.0, czemu akurat 8.0 a nie 8.6/10+ i inne sraty taty ?

Dzisiaj udost?pni?em wam strone serwera, mo?ecie swobodnie zak?ada? konta i postaci, przykro mi ale wole zosta? przy generowanym numerze, unikniemy tym samym wielu problem?w, dlatego radze przygotowa? sobie notatnik :P

Co do sklepiku to premium i niekt?re domki (normalne).
Djiny przez pierwsze dni b?d? dost?pne dla ka?dego, p??niej jednak wejdzie aktualizacja z misj?/misjami.

Powiedzcie mi czy chcecie mape respawnu, oczywi?cie bardzo okrojona wersja pare expowisk.

Zapraszam do zak?adania kont:
http://torgot.pl/
Co to za czcionka z Sygnatury?
Podaj na PW, ?eby nie syfi? tematu.

Zdecydowa?em si? na 8.0 poniewa? jest to wersja na kt?rej jeszcze do?? ci??ko si? expi mimo dost?pnych hotkey?w i zi?kszonych hit?w malee, gr? utrudnia: exhausted mi?dzy czarami ofensywnymi i defensywnymi, manafluidy(nie myli? z mana potion), Uhy jak i Visy kratke przed gracza.
Wraz z klientem 8.1 wesz?y nowe potiony i nowy system czar?w co przekre?la ten klient w moich oczach.

Sorrki ale ju? nie pami?tam czcionki, improwizowa?em ;p

OTS oferuje co? poza expieniem i pvp?
Jakie? dziwne questy? Zagadki etc?

Tak, stworzy?em sporo w?asnych alternatyw, podczas samego zwiedzania expowisk mo?na poczu? panuj?cy tam klimat jak np. najniebezpieczniejsze miejsce w torgOT
pO9Wf0x.png

Jest kilka quest?w nad kt?rymi trzeba si? zastanowi?, fajne jest to, ?e nikt pr?cz mnie mapy nie zna i nie wiadomo na co mo?na trafi?, dlatego taka gra jest bezcenna.
Nie chce spoilerowa? dlatego zapraszam w Niedziele : P

Dodaj monstery z wy?szych protoko??w, to samo z otoczeniem, wi?ksze mo?liwo?ci!
Przetestujemy ots, to b?dzie mo?na wi?cej napisa?, jak na razie tylko proponuj?.

Pozdrawiam.

2vn4bo1.png

News na glownej stronie napisany.

Poza tym zapraszam do sfollowania projektu na twitterze: @torg_ot (https://twitter.com/torg_ot)
Tam bedziemy organizowac eventy typu 'wybieranie nazwy NPC/miasta' etc.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Proponuje doda? wi?cej zak?adek na stronie np w library jakie? info skoro to custom ;)

Startujemy w Niedziel?, zapraszam!

Jak sko?czysz, to mo?e zagram.

W ko?cu co? ze starszego klienta, zapewne si? stawi? tylko jeszcze nie wiem czy dok?adnie na starcie b?d?.

Czeka?em chyba p?? roku na otsa pod taki protoko?em. Na pewno zawitam. Mam pytanie odno?nie anty-bota? Na jakiej zasadzie on dzia?a i jaka jest jego skuteczno??? :)
?ycz? powodzenia!

PS. Reklamowa?e? si? na innych forach?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry