• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne [7.72] Batory RPG

Status
Zamknięty.
Odp: [7.72] Batory RPG

I narobisz 50 miast, 6000 exp?w, 20000 innych rzeczy, wszystko poprzerabiasz (chocia? prawie nikt nie widzia? jak to wygl?da?o wcze?niej a i tak nawet nie wiesz czy b?d? gracze. Good idea.

I narobisz 50 miast, 6000 exp?w, 20000 innych rzeczy, wszystko poprzerabiasz (chocia? prawie nikt nie widzia? jak to wygl?da?o wcze?niej a i tak nawet nie wiesz czy b?d? gracze. Good idea.
Powiem szczerze, ?e mi to lotto, czy b?d? gracze, czy ich nie b?dzie. Ja to robi?, bo lubi?. I b?d? to robi?, nawet jak serwer mia?by nie wypali?.

My?lenie (nie)komercyjne cz?sto okazuje si? sukcesem. Trzymam za Was kciuki, cho? Wasi koledzy z USA pokazali, ?e Tibia 7,72 mo?e by? jeszcze ciekawsza. C??, licz?, ?e nie zostaniecie za nimi :).

My?lenie (nie)komercyjne cz?sto okazuje si? sukcesem. Trzymam za Was kciuki, cho? Wasi koledzy z USA pokazali, ?e Tibia 7,72 mo?e by? jeszcze ciekawsza. C??, licz?, ?e nie zostaniecie za nimi :).
Co masz na my?li? Realots?

Te? jestem ciekaw o jaki serwer chodzi Tobie.

@topic
Ja trzymam i tak czy siak kciuki i czekam na nowe screeny i oczywi?cie na start!

tfcYjU0.png

GGDj9tp.png

e5f9fec.png

Miasto elf?w nareszcie sko?czone.

ClDE0GF.png

Jak m?wi?em zdaje sie ma?e ale inaczej jest po?azi? w grze , wiadome.

Opuszczony zamek Elf?w.
4XmiHi3.jpg

Saylo, to nie 7.72 tylko 8.5+ OMG

Saylo, to nie 7.72 tylko 8.5+ OMG
To jest 7.72, lecz robione moim specjalnym map edytorem, kt?ry niestety ma grafiki z 8.0 ; >

---Aktualizacja---

Opuszczony zamek ci?g dalszy.

Seya stworzy? podstaw? - ja edytuj?, czyli to co lubi? najbardziej :3

fAAGTH0.png

?adnie. Zamek elf?w wyszed? genialnie, w miar? ciekawy klimat.

No tak. Odpowiednio do klimatu musz? by?.

Ka?dy chce zna? date startu - ja r?wnie?. Informuj?, ?e tworzenie mapy to jest masa roboty.. ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry