Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem szczerze, ?e mi to lotto, czy b?d? gracze, czy ich nie b?dzie. Ja to robi?, bo lubi?. I b?d? to robi?, nawet jak serwer mia?by nie wypali?.I narobisz 50 miast, 6000 exp?w, 20000 innych rzeczy, wszystko poprzerabiasz (chocia? prawie nikt nie widzia? jak to wygl?da?o wcze?niej a i tak nawet nie wiesz czy b?d? gracze. Good idea.
.Co masz na my?li? Realots?My?lenie (nie)komercyjne cz?sto okazuje si? sukcesem. Trzymam za Was kciuki, cho? Wasi koledzy z USA pokazali, ?e Tibia 7,72 mo?e by? jeszcze ciekawsza. C??, licz?, ?e nie zostaniecie za nimi.
Te? jestem ciekaw o jaki serwer chodzi Tobie.My?lenie (nie)komercyjne cz?sto okazuje si? sukcesem. Trzymam za Was kciuki, cho? Wasi koledzy z USA pokazali, ?e Tibia 7,72 mo?e by? jeszcze ciekawsza. C??, licz?, ?e nie zostaniecie za nimi.
To jest 7.72, lecz robione moim specjalnym map edytorem, kt?ry niestety ma grafiki z 8.0 ; >Saylo, to nie 7.72 tylko 8.5+ OMG