• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne [7.72] Batory RPG

Status
Zamknięty.
Odp: [7.72] Batory RPG

Z tego co widze server zapowiada sie naprawde wspaniale , ciekawa mapka i do tego klimacik , pozostaje tylko czekac z niecierpliwoscia na start :)

@up jak cos to pisze sie na siochera ^^
Ka?dy pisze jak chce, bo NIE MA takiego s?owa w j?zyku polskim.

Dzi?kuj?, dobranoc.

Ostatnia edycja:

Napisz na pw namiary, i godzin? kiedy wbi? ch?tnie potestuje z wami.

Ok, testuje :) . Je?li kto? chce ze mn? potestowa? - PW

Ostatnia edycja:

Ka?dy pisze jak chce, bo NIE MA takiego s?owa w j?zyku polskim.

Dzi?kuj?, dobranoc.

No po prostu ku*** nie wierze.... , nie napisalem tego zdania zeby sie czepic tego slowa tylko po to ze jak cos to sie pisze na ewentualny hunt we 3 i widze swoja osobe w roli healer'a ^.- , no dobra ale mniejsza o to ... trzeba by ograniczonym zeby od razu zakladac ze z ciebie szydze , prosze cie...

@up
Chyba wlasnie straciles swoja szanse na testowanie ^^
.. trzeba by ograniczonym zeby od razu zakladac ze z ciebie szydze , prosze cie...

No po prostu ku*** nie wierze.... , nie napisalem tego zdania zeby sie czepic tego slowa tylko po to ze jak cos to sie pisze na ewentualny hunt we 3 i widze swoja osobe w roli healer'a ^.- , no dobra ale mniejsza o to ... trzeba by ograniczonym zeby od razu zakladac ze z ciebie szydze , prosze cie...
O shit.. Ale zlami?em. Tak to jest, jak sie nie ?pi dwa dni z rz?du xD

@up
Chyba wlasnie straciles swoja szanse na testowanie ^^

no dobrze to trudno , ale popatrz na to z mojej strony czy to nie bylo delikatnie mowiac glupie ?

---Aktualizacja---

O shit.. Ale zlami?em. Tak to jest, jak sie nie ?pi dwa dni z rz?du xD

nie szkodzi jak wezmiesz mnie na hunta to sie nie bd gniewal ^^ nie bylo sprawy xd

Co sadzicie o takich grafikach ?
K10fnsq.png

Epicko ^^ My?la?e? nad stworzeniem 5 profesji? ha, mo?e i nie doko?ca dobry pomys? ale zawsze jakie? urozmaicenie w grze by by?o;o

p.s

Sayelo~

Amatorsko ale czytelnie, mi tam pasi.

Ostatnia edycja:

No ludzie zajebi?cie, tylko czeka? na start:)
Co do grafik to s? ok mo?na tylko jak?? ramke doda?:D i co do mojej miejscowki z dragami mam nadziej?, ?e du?o sie nie zmieni?a pozdrawiam :D

Jeszcze sprawa rate expa. Popatrzylem sobie na ten proponowany rate i troche zaczalem sie zastanawiac czy warto robi? roznice expa na tak niskich poziomach jak 1-7, 8-20, 21-200.
Jesli osoba grajaca zacznie expi? i odczuje spadek expa ju? na 21lvl to moze go to zniechecic do gry, exp 3x jest ju? bardzo niskim expem, patrzac na to ze to protokul 7.6 to przy niskiej ilosci graczy moze to strasznie zamulac. Uwazam, ze rate mogloby wygladac jak jedno z ponizszych. Wiekszy exp o jeden nie spowoduje odrazu ogarniecia wszystkich questow i okdrycia calej mapy, a na pewno zacheci troche graczy.
Chodzi tu o to, aby wyjsc z rooka w miare szybko, a potem juz zostac przy jednym expie, aby nie utradniac zycia na sam poczatek.
Experience stages:
1 – 7 x6
8 – 200 x5
200+ x2

Experience stages:
1 – 7 x5
8 – 200 x4
200+ x3

Mam pytanie co do dw?ch wysepek kt?re wydaj? si? by? ciekawe.
Wyspa nr 1, mo?esz nam powiedzie? co ma si? na niej znajdowa? czy nie lubisz spoiler?w :D. Fajnie jakby wyspa byla pod exp dla lvli 100+ z jakim? silniejszym expem (tak dla mnie wygl?da):)
Wyspa nr2, to ma by? miasteczko dla pacc?
1hjkw2.jpg

Ostatnia edycja:

Exp stage b?dzie wygl?da? tak:
1 - 7 x6
8 - 19 x5
21 - 39 x4
40 - 200 x3
201 + x2

~Wyspy
1) Ta pierwsza wyspa jest robiona przez Serinth'a i nie wiem, co on na niej da :)
2) Nashtar - normalna wyspa, tyle, ?e dla PACC. Znajduj? si? tam questy mocniejsze oraz teleport do wymiaru demon?w.

Fajnie sie zapowiada, a kiedy start?
No i jeszcze jaki balans profesji?

Testy s? teraz, wystarczy, ?e napiszesz do Jakesa na pw/gg, bo srv jest 24/7.

no c??, tylko zaprasza? na testy:)

Zapraszam do gry, aktualnie s? beta testy. Wystarczy napisa? do Jakesa (Jakkess na forum).

Mapa fajna, masa ciekawych expowisk, a jeszcze wi?cej tych nieodkrytych ;-)

Edycja kana??w na Rookie's Island:
LbCtMTG.png

7xNsLyc.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry