[7.6] Co wybra??

Status
Zamknięty.

Baabuseek

Advanced User
Sierpień 17, 2008
Liczba reakcji
43
Zdaje sobie spraw?, ?e takich temat?w by?o ju? miliony ale c?? poradzi?.
Pragn? stworzy? serwer pod 7.6 (wg mnie najlepszy klimat) do zabawy, z jakim? ?rednim exp'em (50-200) i mam do was pytanie..
Jaka by?a by do tego najlepsza mapa (lub pochodne - czyt. przer?bki).
- YurOTS,
- Illusion,
- Armoni.
W?asna mapa nie wchodzi w GR?, jest z tym ogromnie du?o pracy i w efekcie ko?cowym serwer najcz??ciej upada (patrz protok??).
Mimo i? nie posiadam post?w, jestem nowym u?ytkownikiem wcale nie oznacza to ?e si? na niczym nie znam. Wr?cz przeciwnie :)
Za ka?d? odpowied?: B?g zap?a?.

Odp: [7.6] Co wybra??

Zawsze mia?em s?abo?? do YurOTS'a oraz Armonii. Uwa?am, ?e b?dzie to najlepsze wyj?cie dla Ciebie : )

Jedna wypowied? to troch? ma?o..
Od?wie?am :)

Raczej ja Ci bym doradzi? pewien pomys?.
Wszystkie grafiki z tibii 8.7 dodaj do clienta 7.6 zrob nowe czary z nowych efekt?w nowe potworki itemki i zrob cos w stylu 35/65 35% 4fun 65% rpg.
Du?o ludzi zagra ja ch?tnie zagram. Rozbuduj t? my?l, a osi?gniesz co? cudownego.

Raczej ja Ci bym doradzi? pewien pomys?.
Wszystkie grafiki z tibii 8.7 dodaj do clienta 7.6 zrob nowe czary z nowych efekt?w nowe potworki itemki i zrob cos w stylu 35/65 35% 4fun 65% rpg.
Du?o ludzi zagra ja ch?tnie zagram. Rozbuduj t? my?l, a osi?gniesz co? cudownego.

Ogarnij si? 35% 4FUN 65% RPG ...
co ty za bzdety wypisujesz :P
Albo cos jest RPG albo 4FUN .

A tak w temacie
:yurez ladnei przerobiony +++++!: )

Yurots, od tylu lat. Ale szczerze m?wi?c nie ma wi?kszych szans, ?eby na serwie gra?o wi?cej ni? 20 os?b. Czasy 7.6 si? niestety sko?czy?y i ju? nie wr?c?.

@UP
Pieprzysz g?upoty. Era 7.6 nigdy si? nie sko?czy.

@Topic
YurOTS z elementami RPG i b?dzie wypas ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry