• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

39 i p??

Status
Zamknięty.

Ka?ka

s?odki kucyk
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
52
Witam ;*
Co s?dzicie o piosence z serialu "39 i p?? ", pt, " Zabior? Ci? " ?
Wed?ug mnie jest fenomenalna ;d I napewno podbije Polskie/Zagraniczne listy przeboj?w x ]
@down
Niby czemu si? tam nadaje ?
Jest to dzia? Muzyka, a wydaj? mi si?, ?e to muzyk? jest, nie ?
Co do tematu, pomyli?am si? ?nigdy Ci si? nie zdarza ?...
A temat zmierza do tego, ?eby ka?dy m?g? si? tu wypowiedzie? co o tym s?dzi ...

Aha, mam pro?b? czy kt?ry? moderator m?g?by zmieni? nazw? na "39 i p??" ?

Ostatnia edycja:
#up
Najpierw by? w Dyskusje og?lne -.- I nie obra?aj mnie ?askawie >.<

Ido czego temat zmierza? Temat nadaje si? do kosza. A co do piosenki, to s?owa dobre, ale wykonanie dziadowskie :p Ps. Temat "38i p??" >.<

Ostatnia edycja:
Co to ma za zwiazek z Tibia ?;] ?adnego wiec prosze o zamkniecie tematu :)

@up. Przecie? to jest dzia? dyskusje og?lne>muzyka tak?e temat spox. Id? si? lecz.
Oryginalna piosenka jest Kancelarii, ale Tomek wykona? j? o wiele lepiej... :) Z kolegami sobie chodzimy po mie?cie i ?piewamy na ca?? pi*de. :)

Poprawione ju?. Co do piosenki wg. mnie jest ?wietna tak samo jak i serial. Piosenka ju? podbi?a serca fan?w serialu i nie tylko. Co do podbicia zagranicznych list przeboj?w to nie liczy? bym na to. Mianowicie dlatego, ?e t? piosenk? nie wymy?lili ludzie tworz?cy 39 i p?? tylko ?piewa? j? Kancelaria. Jednak wg. mnie wykonianie Tomasza Karolaka jest du?o lepsze bo w oryginale piosenka jest troche za wolna.

HHAha ale temat "38 i pol" hahaha coto bo niewiem? ja znam tylko 39 i pol
Robilem temat juz o tym ale zamkneli mi go po 20sec a tobie widac ze dlugo sie trzyma;p
Serial jest spoko, tylko niewiem czemu zablokowali sciaganie odcinkow i ogladanie online na strone 39ipol.org.pl Bo tam zawsze bylo mozna tydzien wczesniej ogladac odcinki to bylo gites;] I na kome se sciagac;p

Mi ta piosenka nie przypad?a. To nie dla mojego wyrafinowanego gustu.

Mi sie nie podoba,ale do samego serialu nic nie mam,nawet ciekawy ;).

Ja serialu nie ogl?dam. Piosenk? s?ysza?em raz, czy dwa razy u kumpla. Nawet niez?a ; )

Fajna piosenka, moja mama cz?sto tego s?ucha ^^

Nom ta piosenka jest Cool :]
Anarhia jest fajna ale ci?gle to samo :/

Co to ma za zwiazek z Tibia ?;] ?adnego wiec prosze o zamkniecie tematu :)
hahah sp?jrz sobie na dzia? -,-

muzka fajne , fajne tesksty :P dobry g?os jak do niej :P og?lnie wszystko fajne wniej mam jom ?ci?gni?tom i se zawsze s?ucham jak gram w tibi? :P

Pozdrowienia Dla Tych Prawd?wych

@up. Przecie? to jest dzia? dyskusje og?lne>muzyka tak?e temat spox. Id? si? lecz.
Oryginalna piosenka jest Kancelarii, ale Tomek wykona? j? o wiele lepiej... :) Z kolegami sobie chodzimy po mie?cie i ?piewamy na ca?? pi*de. :)

Ju? bo ci uwie?e..............

Wg mnie jest fenomenalna ju? prawdziwy wykonawca gorzej to ?piewa m?wie to Wg siebie ;P

Od kiedy to 39 i p?l jestzwiazane z tibia?? To jest forum dotyczace tibi a nie serialow

Witam. Jak pare razy j? us?ysza?em to my?la?em, ?e Tomek Karol to ?wietny piosenkarz. Jego piosenka zosta?a wykonana fenomenalnie. Bardzo fajnie to za?piewa?, tak jak i " Anarchi? "

Witam. Jak pare razy j? us?ysza?em to my?la?em, ?e Tomek Karol to ?wietny piosenkarz. Jego piosenka zosta?a wykonana fenomenalnie. Bardzo fajnie to za?piewa?, tak jak i " Anarchi? "

no tak ja te? :D nic doda? nic uj?? :D ale tom anarchi? to wyjeba*** za?piewa?:D

#up
Najpierw by? w Dyskusje og?lne -.- I nie obra?aj mnie ?askawie >.<

Ido czego temat zmierza? Temat nadaje si? do kosza. A co do piosenki, to s?owa dobre, ale wykonanie dziadowskie :p Ps. Temat "38i p??" >.<

o kurde >.< wybacz mu ze stworzyl taki temat kazdy wie ze tylko twoje tematy nie nadaj? si? do ?mietnika >.< wg. mnie jestes niedojrza?ym dzieciakiem na co wskazuje tw?j avatar ale wiesz to nie ja wybieram modk?w >.<

@topic muzaka jest og?lnie spoko moze i podbije ?wiat:D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry