2 b??dy?

Status
Zamknięty.

Patryksw

Senior User
Kwiecień 24, 2009
Liczba reakcji
139
Witam. Ju? tak mam od kilku dni ?e jak patrz? na sb to nie widz? ?adnych nowych wiadomo?ci a z normalnego u?ytkownika widz?. Nie wiem czy wszyscy aktywni tak maj? i postanowi?em to zg?osi?.
Drugi b??d polega na tym ?e jak wchodz? do Aktualizacje i zmiany, pokazuje si? all i 2 sekundy p??niej wyskakuje to:

bladb.png

Nie wiem czy to jest b??d czy to tylko u mnie.
Pozdrawiam.

Edit:
@Kowol
O.o nawet o tym nie wiedzia?em. Dzi?kuj?, reput leci. Ale zostaje jeszcze to z Aktualizacje i zmiany.

Odp: 2 b??dy?

Co do SB - pewnie masz wybrany kana? z lewej strony S&A, co znaczy "Support & Aktywni". Naci?nij na te pomara?czowe G (chyba) i ju? b?dziesz na globalnym kanale.

Co do aktualizacji - zg?osi?em ju? to wcze?niej adminowi, lecz nie uzyska?em odpowiedzi.

Ostatnia edycja:

Z tym w?tkiem mam tak samo,wi?c to chyba co? wina z tym tematem. Poczekajmy na wypowied? kt?rego? z technik?w/administratora.

Z tematu zosta?o usuni?tych kilka post?w i przez to hiper??cze do aktualizacji i zmian jest nieaktualne (posty pozmienia?y numery odno?nik?w) co powoduje b??d. Nie siejmy paniki, na pewno zostanie to zmienione, a do tego czasu mo?ecie korzysta? z tego linku.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry