• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

01.04.2011 Prima Aprilis !

Status
Zamknięty.

19Zarius64

Advanced User
Czerwiec 19, 2010
Liczba reakcji
8
Hej jak ka?dy wie 1 Kwietnia obchodzimy s?ynne ?wi?to " Prima Aprilis "
Prima Aprilis to obyczaj zwi?zany z pierwszym dniem kwietnia .
Polega on na robieniu ?art?w, celowym wprowadzaniu w b??d, k?amaniu, konkurowaniu w pr?bach sprawienia, by inni uwierzyli w co? nieprawdziwego. Tego dnia w wielu mediach pojawiaj? si? r??ne ?artobliwe informacje.
Chcia?em zapyta? si? ju? dzisiaj jakie macie plany na jutrzejszy dzie? ? Jakie macie w planach ?arty lub jaki ?art , k?amstewko wykr?cili?cie bliskim , znajomym ?​

Odp: 01.04.2011 Prima Aprilis !

Na jutrzejszy dzie? mam plan obudzi? si? o 5:30 i p?j?? do szko?y na 7:15.
?art?w nie b?d? wykr?ca? bo i tak ka?dy si? kapnie ?e jest 1 kwietnia ;<

Ciekawe co nam administracja tibia.net.pl przygotowa?a ;D pewnie najwi?kszym ?artem b?dzie to ?e go nie b?dzie xd

Ja dzi? ojcu oznajmi?em ?e jest dziadkiem ^ ^

ja dzisiaj pope?ni?em ogromy fail
gg_lol2.gif

Przeczyta?em gdzie? na necie ?eby w szkole sp??ni? si? na lekcje 3-6minut, 1 buta w?o?y? do plecaka, podwin?? nogawk? i r?kaw i wlecie? do klasy wzdyszany i szepn?? "uff. uciek?em.." zrobi?em tak. Lecz gdy po minucie rozej?a?em si?.. I w ostatniej ?awce ujrza?em nasz? Pani? dyrektor kt?ra mierzy mnie wzrokiem
gg_lol2.gif

Nigdy tego nie zapomn?.. ;D

Pewna osoba poprosi?a mnie, ?ebym napisa? na kawa?ku kartonu sprzedam i w?o?y? mu za wycieraczk? - chcia? sprzeda? samoch?d, tyle, ?e zamiast sprzedam napisa?em oddam i w?o?y?em.

Krety?ski zwyczaj, nikogo nie zrobi?em w chuja i nikt mnie w nic nie wkr?ci?. Transakcja wi?zana <3.

Wrobi?em koleg?, ?e pad?em w Tibii, a inny za? kumpel wrobi? mnie, ?e na Onecie pisa?o, ?e szko?? zamykaj? xD

Szkoda, ?e ju? nie ma takiego Prima Aprilisa jak kilka lat temu, za czas?w Alastora.

Dzie? jak co dzie?, oby?o si? bez ?art?w.

Ja wsadzi?em facetowi od sztuki karnego kutasa za wycieraczke xd

A ja wrobi?em pana od Niemieckiego ?e nie b?dzie euro 2012.

Hehe no ?adnie a ja zrobi?em w?asn? dziewczyn? ?e z nami koniec hehe

No, no fajnie xdd Ja nic nie zrobi?em :D ale,

Pami?tacie rok lub dwa lata temu co zrobi? nam Tnet hahahah, opowiem dla nie wiedz?cych: Jestem na aktywnym nicku lajdia :D 1 kwietnia Tnet i administrator Alastor doda? wiadomo??, ?e Tnet zostaje sprzedany, ka?dy ?artami itd. po chwili dodaje link do prawdziwej aukcji Allegro z sprzeda?? strony tibia.net.pl (ju? po wystawieniu kto? zalicytowa? na 1000z? a to by? pocz?tek). Wszyscy u?ytkownicy tym ?yli, usuwali konta, byli wkurwieni na ca?? administracje, powstawa? taki spam na forum ?e ja pierdole:D Ma?a garstka ludzi tylko wiedzia?a o tym i administracja ich chowa?a w ciemne k?ty. P??niej jak ju? si? nie ogarnia?o forum ;p, kt?ry? z administrator?w powiedzia? Prima Aprlils :D

Uwie?cie to mo?e tak napisane jest do dupy :D ale wtedy emocje by?y ogromne dla u?ytkownik?w, moderator?w, vip'?w itd.

Witam!
Prima Aprilis ju? za nami, wi?c temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry