• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

DenZ - Moderator (Pobieralnia/Open Tibia/Tibia)

Status
Zamknięty.

DenZ

Zasłużony
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
31
Cze??, chcia?bym zg?osi? si? na moderatora dzia??w "Pobieralnia, Open Tibia oraz Tibia"
Pewnie si? zastanawiacie co mog? wnie?? jako nowy moderator, ot?? mog? aktualizowa? wszystkie linki w dziale pobieralnia, porobi? nowe spisy, sprawdza? ka?dy nowy plik czy jest "czysty", pisa? poradnik, sprawdza? raporty oraz dodawa? newsy i nie tylko ze ?wiata tibii.
Na forum jestem nie od dzisiaj i ka?dy ma inne zdanie o mojej osobie, ale mog? was zapewni? ?e jako moderator b?d? zachowywa? si? nie naganie i nie po?a?ujecie tego ?e dacie mi szanse.

Kr?tkie informacje o mojej osobie:

Mam na imi? Rafa? i mam 21lat, obecnie pracuje jako mechanik pojazd?w samochodowych w Elbl?gu.
Moje zainteresowania to: gra w pi?k?, komputery i grzebanie przy pojazdach.

Czemu chc? zosta? moderatorem?:
Chce zosta? moderatorem by pom?c wam w "naprawie" tego forum, nie chce zosta? modem dla "kolorku", ale chce wam udowodni? ?e to forum mo?e jeszcze wyj?? na prost?.

Czekam na wasze zdanie, chcia?bym ?eby?cie wypowiedzieli si? szczerze, je?li kto? nie chce by dali mi szans? to niech napisz? pow?d, ale my?l? ?e ka?dy kto si? stara powinien dosta? szans? i udowodni? co? ludziom i sobie samemu.

Ps. Z g?ry dzi?kuje za opinie ka?dego z was, nawet je?li b?dzie na nie to i tak czasem warto wiedzie? co ludzie o tobie my?l?.
[MENTION=408163]Ciamciaj Bigos[/MENTION]

Odp: DenZ - Moderator (Pobieralnia/Open Tibia/Tibia)

No i to mi si? podoba

Nie polecam wiecie dlaczego ? Poniewa? ta osoba wybra?a dzia? ,,pobieralnie" z takiego powodu, ?e: B?dzie mog?a edytowa? temat i z tym si? to wi??e, ze b?dzie mog?a podmienia? linki na swoje, na kt?rym b?d? jego linki, a na tych linkach b?dzie ten sam silnik tylko, ze z keyloggerem dzi?ki kt?remu b?dzie m?g? Ci zabra? konta itd. Sk?d to wiem ? Poprostu taki znajomy mi to wszystko napisa?, DenZ nie domyslisz si? kto to. :)
Dopisz? jeszcze, ze wszystko tutaj mi ?mierdzi poniewa? kolega jeszcze pisa? ale to drugi, ze masz z nim zrobi? forum i rozwali? Tibia.net.pl link do forum, kt?ry mia? by? tibia.info.pl etc. roxon.xaa.pl :)
PS. Osoba, kt?ra mi to pisa?a, pisa?a z tob? o tym. Fajnych masz koleg?w XDDDDDDD

Ostatnia edycja:

Nie polecam wiecie dlaczego ? Poniewa? ta osoba wybra?a dzia? ,,pobieralnie" z takiego powodu, ?e: B?dzie mog?a edytowa? temat i z tym si? to wi??e, ze b?dzie mog?a podmienia? linki na swoje, na kt?rym b?d? jego linki, a na tych linkach b?dzue ten sam silnik tylko, ze z keyloggerem dzi?ki kt?remu b?dzie m?g? Ci zabra? konta itd. Sk?d to wiem ? Poprostu taki znajomy mi to wszystko napisa?, DenZ nie domyslisz si? kto to. :)

Aaha, znajomy Ci to napisa? i to ma by? argument nie do podwa?enia?

Dopisz? jeszcze, ze wszystko tutaj mi ?mierdzi poniewa? kolega jeszcze pisa? ale to drugi, ze masz z nim zrobi? forum i rozwali? Tibia.net.pl link do forum, kt?ry mia? by? tibia.info.pl etc. roxon.xaa.pl :)

chcesz dam ci ss z tej rozmowy ^

PS. R?wnie? dopisz?, ?e te osoby, kt?re napisz? tutaj, ze to k?amstwo itd, hejty na mnie to poprostu wynika w tym, ze to s? koledzy.. Sk?d to wiem bo te osoby pod kazdym jego postem go broni?, i polecaj? np: w temacie roxon :)

Ostatnia edycja:

chcesz dam ci ss z tej rozmowy ^

'Po owocach ich poznacie', obserwuj jego prac? i sprawdzaj czy nie wstawia keylogger?w - je?li masz zarzuty i s? prawdziwe to na pewno si? potwierdz?. P?ki co poczekajmy, wykrycie keyloggera nie jest trudne.

Mog? wam da? dowody na to, ?e nie zas?uguje na t? range. Ale poczekamy my?le, ze po tym co tutaj pisze napewno tego nie zrobi ;)..'

W TYM MOMENCIE JESTEM IDIOT?, PONIEWA? MIMO, ZE DOWODY NIC NIE DAWAJ? TO JA OSKAR?Y?EM T? OSOB?, DOWODY MOG? BY? PODROBIONE PRZEZ KOLEGE, KTORY MOZE GO NIE LUBIE?. MNIE PRZY TYM NIE BY?O, WI?C NIE MOGE OSKAR?A? JESZCZE RAZ CI? PRZEPRASZAM.

Ostatnia edycja:

Akcje moderatorow sa zapisywane do logow. Jesli w pobieralni edytuje jakis temat to osobiscie bede go skanowal. Keyloggera ci nie wcisnie ;)
Przypominam, ze to okres probny.

Ka?dy ma szans? si? wykaza? a to co tobie/ziomk? si? przydarzy?o czy tak naprawd? by?o ?

Moim ziomkom i mi si? nic nie przydarzy?o, ale on to pisa?.. + Forum z nimi zak?adal to nawet by?o tibia.info.pl itd :}

Chce to niech spr?buj? swoich si?, mo?e akurat co? z tego wyjdzie i znajdzie si? jeszcze kilku nowych moderator?w.

OK my?le, ze temat do zamkniecia. ?ycz? Ci szcze?cia i sorry za t? dyskusje :)

To jak wstawi keyloggera to napiszesz pw do Bigosa i dasz link do tematu, jejku.
[MENTION=331559]DenZ[/MENTION]
Nie popelniaj naszego bledu i nie rozdawaj warnow na prawo i lewo za wszystko jak leci bo nie chodzi o ilosc.
I pytaj sie Bigosa jak nie bedziesz czegos wiedzial. Powodzenia.

Kozak moderator b?dzie

Mnie to wali kto jak? ma rang?. To tylko "uniform". Wa?ne co b?dziesz sob? reprezentowa? na piastowanym stanowisku.
Na Tw?j temat nic nie mog? powiedzie?. Nie znam typa;d.
Ale cieszy ,?e kto? chce jeszcze co? od siebie da?.
Powodzenia mordo;)

dobra nie li? dupy po co ten temat bo nie rozumiem?

/zamykam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry